Welkom op mijn website.

Ik ben Corine van Dijk. Sinds een jaar of zes houd ik me bezig met encaustic art, oftewel schilderen met een strijkijzer. De kaarten die ik maak, verkoop ik in deze webshop. De opbrengst is bestemd voor het Evangelisatiewerk van de Gereformeerde Gemeente van Amersfoort.

Sinds kort ben ik ook begonnen met het geven van workshops kennismaken met encaustic art. Dit vind ik ontzettend leuk om te doen. Mensen enthousiast maken voor mijn hobby. Meer hierover leest u op de pagina WORKSHOPS.

NB: u betaald bij mijn webshop altijd na ontvangst van de kaarten. Het bedrag kunt u meteen storten op rekening van de Evangelisatie Gereformeerde Gemeente Amersfoort.

Heeft u vragen of opmerkingen over deze site of over mijn hobby, vul dan het contactformulier onderaan deze pagina in. U krijgt zo spoedig mogelijk een antwoord.

 

sPRIVACY

De gegevens die u (bij het bestellen) invoert, worden door mij uitsluitend gebruikt, voor het afhandelen van de bestelling en het controleren van de betaling. Als de betalingstermijn voorbij is, geef ik uw gegevens door aan de penningmeester van de Evangelisatiecommissie. Deze controleert of er betaald is. Dit is nodig, omdat iedereen pas achteraf betaald. De ervaring leert dat het wel eens vergeten wordt.

Als alles afgerond is, verwijder ik uw gegevens.

Contactformulier